Doe je mee?

Word voor één dag een échte prinses!

Op zondag 18 december organiseren Herôme Cosmetics en het Amstel Hotel Het Herôme Prinsessenbal vol glitter en glamour 
in het magische Amstel Hotel. Een echte prinses wordt natuurlijk in de watten gelegd 
met schitterende jurken, gelakte nageltjes, lekkere hapjes, leuke activiteiten en een echte hofdame!


Maar prinses word je niet zomaar


Schrijf je eigen troonrede! Omschrijf wat jij zou doen als prinses van Nederland om alle kinderen in Nederland extra gelukkig te maken. 
Wat is jouw droom voor kinderen in ons land? De liefste, leukste, mooiste, meest hartverwarmende inzendingen winnen een koninklijke uitnodiging voor Het Herôme Prinsessenbal op zondag 18 december 2016. Meedoen tot en met 12 jaar.

 Je kunt tot 21 november je troonrede opsturen! De winnaressen worden op 5 december bekend gemaakt.

Dit mag geen prinses in Nederland missen!

Vertel alle prinsessen in jouw klas en uit de buurt dat ze zich kunnen inschrijven, zodat zij ook kans kunnen maken op een koninklijke uitnodiging voor 
Het Herôme Prinsessenbal 2016.

Doe je mee?

Schrijf je eigen troonrede!

Je kunt aan de slag voor 2016. Je handgeschreven, mooi versierde of zelf geknutselde troonrede kun je uploaden of per post versturen. Maar je mag je troonrede ook hier invullen als je dat fijner vindt! Je kunt tot 21 november je troonrede opsturen! De winnaressen worden op 5 december bekend gemaakt. De actievoorwaarden kun je hier terugvinden.

Troonrede via formulier

Schrijf hier jouw troonrede.

Troonrede uploaden

Maak een foto of scan van jouw troonrede zodat je deze hier kunt uploaden.

Troonrede per post opsturen

Per post versturen:
Herôme Cosmetics, de Paal 18, 1351JC Almere

Vergeet niet je persoonlijke gegevens te vermelden zodat we weten dat de troonrede van jou is.

Persoonlijke gegevens

Prinses Kledingmaat Schoenmaat
Ouder/begeleider Doet er een zusje mee?

Doe je mee?

Wat kun je winnen?

Uit alle inzendingen kiezen wij gelukkige prinsessen die Het Herôme Prinsessenbal op zondag 18 december bijwonen. Op deze onvergetelijke dag in het adembenemende Amstel Hotel word je heerlijk in de watten gelegd. Je krijgt een schitterende prinsessenjurk aan en je neemt samen met andere prinsessen plaats aan een tafel die vol staat met heerlijke hapjes. Voor entertainment is gezorgd, aangevuld met de leukste prinsessen activiteiten. Uiteraard worden je nagels gelakt met een prachtige kleur!


Eén dolgelukkige prinses wint als extra prijs een weekend weg naar Euro Disney voor 4 personen. Zij mag haar troonrede, zoals dat bij echte prinsessen gaat, voorlezen tijdens Het Herôme Prinsessenbal!

Doe je mee?

Bekijk hier de troonredes

Weet je niet helemaal wat je moet schrijven of knutselen? Hier vind je een paar creatieve ingezonden troonredes van dit jaar ter inspiratie. Misschien brengen die je wel op goede ideëen!

Doe je mee?

Stichting Het Feest! Kinderen voor elkaar en met elkaar

In 2015 heeft Herôme Cosmetics Stichting Het Feest! opgericht. Stichting Het Feest! zet zich in voor kwetsbare kinderen in Nederland die wel wat hulp kunnen gebruiken. Herôme Cosmetics ondersteunt al jaren diverse goede doelen en wordt ook regelmatig benaderd om goede doelen te ondersteunen met donaties. Maar Herôme heeft een weloverwogen beslissing gemaakt en besloten dat wij onze steun zullen geven aan goede doelen zullen die zich richten op kinderen. Kinderen hebben de toekomst! Wij vinden het belangrijk om kinderen op jonge leeftijd bewust te maken van de problemen van andere kinderen en maatschappelijke betrokkenheid op jonge leeftijd te stimuleren. Het doel is om kinderen op jonge leeftijd bewust te maken van de problemen van andere kinderen en stimuleert zo maatschappelijke betrokkenheid op jonge leeftijd.

Stichting Het Feest! steunt goede doelen op het gebied van;
• Armoede
• Gezondheid
• Sport

De kinderen leveren als ambassadeurs van Stichting Het Feest! een grote rol bij het ophalen van geld voor de goede doelen. Het is de bedoeling dat kinderen van scholen langs de deuren gaan om slingers, ballonnen en andere feestartikelen te verkopen. De opbrengst van Stichting Het Feest! komt ten goede aan goede doelen die zich uitsluitend richten op armoede, gezondheid, leren lezen en schrijven en de mogelijkheid tot sporten voor kinderen in Nederland. Tijdens Het Prinsessenbal worden de cheques uitgereikt aan de goede doelen. Jaarlijks worden goede doelen uitgekozen waar de inzet en donatie naartoe gaat. Dit jaar gaat de gehele opbrengst naar de volgende 3 geweldige doelen: Stichting Jarige Job, Stichting Kinderarmoede en Zeldzame Ziekte Fonds. Tijdens Het Herôme Prinsessenbal op 18 december worden de cheques uitgereikt aan de goede doelen.

Alle handen die aan Het Prinsessenbal meehelpen, doen dit geheel pro deo en in het belang van alle kinderen.

Help jij ook een handje?